«Απειλητικές ανακοινώσεις μπαχαλάκιδων δεν μας αφορούν και ακόμα περισσότερο δεν μας τρομοκρατούν»

 

Το «αντιμεταλλευτικό κίνημα» φόρεσε από εχθές την μάσκα του φιλάθλου Ηρακλείδη και συντάσσει απειλητικές ανακοινώσεις (!)

Κύριοι της Αυτόνομης Θύρας 10, με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ερχομένης Κυριακής με τον Άρη Παλαιοχωρίου, και την αγωνία τους για το εάν θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Παλαιοχωρίου ή όχι, ενεργοποιήσαν την αντιμεταλλευτική τους ταυτότητα και καλούν σε διαδήλωση…
ΝΤΡΟΠΗ κύριοι να στήνονται τέτοια σκηνικά σε βάρους του αθλήματος και του αθλητισμού.
Για ακόμη μια φορά, με απογοήτευση και θυμό διαμηνύουμε, ως οφείλουμε, ότι δεν θα πάψουμε να ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ την υπεραξία της περιοχής μας: Τους ανθρώπους της, την μεταλλευτική ιστορία της, το αθλητικό ιδεώδες, τον πολιτισμό, την πραγματική ανάπτυξη. Την έχουμε δώσει και την έχουμε κερδίσει αυτή τη μάχη!

Σε μια μόνο φράση της αισχρής αυτής ανακοίνωσης συμφωνούμε: «Ο λαός της βορείου Ελλάδος έχει εκφραστεί». Έχει εκφραστεί, δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίσει να εκφράζεται, να αγωνίζεται, να προοδεύει, μακριά από μπαχαλάκιδες παντός τύπου και παντός καιρού.
Πάντα ως μεταλλωρύχοι και κάτοικοι της περιοχής, Χαλκιδικιώτες, με την μοναδική μας ταυτότητα, χωρίς προσωπεία, σας λέμε πως οι οραματιστές του μπάχαλου δεν έχουνε και δεν θα βρούνε θέση εδώ.

Οι εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας

Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας “Αγία Βαρβάρα”
Ο πρόεδρος
Δ. Παπαγεωργίου

Σωματείο Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας
Ο πρόεδρος
Χρήστος Ζαφειρούδας